A fekete áfonya nem számít újdonságnak a modern táplálkozásban – már a középkorban is nagyra értékelték sokoldalú felhasználhatósága miatt. Házias desszertekhez, italokhoz, sőt textíliák természetes színezésére is használták.
Természetes színezőanyagaiknak – az antioxidánsként működő antociánoknak – köszönhetően az áfonyák hosszú ideje fontos részét képezik a hagyományos recepteknek. Manapság pedig tápanyagokban gazdag összetételük miatt a népszerű, modern „szuperélelmiszerek” közé soroljuk őket, amelyek értékes kiegészítői a változatos napi étrendnek.
A BIO Vad áfonya por mindazoknak örömet okoz, akik:
- szeretnék egyszerűen és ízletesen gazdagítani étrendjüket,
- szívesen készítenek smoothie-kat, házi desszerteket vagy zabkásákat,
- kerülik a hozzáadott cukrot,
- értékelik a kiváló minőséget, amelyet a csúcstechnológiás liofilizálás garantál,
- elkötelezettek az ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszerek iránt.